ONS TEAM

Coach CrossFit Waterpoort Sneek

GERSON MENDONCA

Hallo allemaal,
Mijn naam is Gerson, 36 jaar oud, en geboren in Portugal. Op mijn 17e verhuisd naar Nederland voor nieuwe avonturen. Inmiddels ben ik vader van 3 kinderen, een prachtig mooi gezin. Sinds mijn 14e begon ik in de fitness te trainen. Nu zo’n 19 jaar afgestudeerd als Personal Trainer en Fitness Instructeur.
Altijd de sport serieus opgepakt, tot wedstrijden aan toe, van voetbal naar kickboksen, naar bodybuilding en geëindigd bij CrossFit.
Ik heb gehoord over CrossFit in 2013, tijdens een bodybuilding wedstrijd, daar in gesprek met iemand dacht ik ‘Nee dit is niks voor mij ik ben een bodybuilder etc…’ Nadat ik een ongeluk heb gehad werd het fysiek lastig om met bodybuilding verder te gaan. Eind 2015 ben ik begonnen met mijn eerste WOD’s bij CrossFit RTM Rotterdam, bij Boyan en andere coaches heb ik mijn ervaring en mijn kennis verder uitgebouwd. CrossFit is een ander level en ik werd verliefd en zoals iedereen zegt ‘CrossFit you Love it or you Hate it!’
Een paar jaar later wilde ik mijn ervaring en mijn kennis aan de mensen overdragen en nu ben ik eigenaar, samen met mijn lieve vrouw, van onze mooie CrossFit Box “CrossFit Waterpoort“ ter Sneek. Hier proberen we een community te bouwen waar iedereen welkom is en gelijk bij de deur de warmte van onze community en de zweet van een WOD kunnen voelen en zien. Iedereen is welkom! Zelfs als je denkt van ‘ik ben te oud’ of ‘ik kan dit niet’. CrossFit is voor alle leeftijden en het is het begin van een fit en gezond leven.
Wil je proberen? Schrijf je in voor een proefles en dan kom je terecht bij 1 van onze vier coaches.
Tot snel!
Let’S GO!!
Coach CrossFit Waterpoort Sneek

MARISKA SPITSE

Hey hoi iedereen!
Mijn naam is Mariska, 32 jaar oud en trotse moeder van 3 jongens.
Zo’n 5 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met CrossFit en meteen was ik verliefd op deze sport. Mijn eerste gedachte na de WOD was ‘Dit is wat ik al die tijd zocht!’ Ik kon hier nieuwe dingen leren, mijn grenzen verleggen, maar bovenal fitter worden!
In december 2019 was de tijd rijp om een eigen box te openen. Samen met mijn partner (in crime) Gerson hebben we dit voor elkaar gekregen.
Elke les sta ik met een big smile voor de groep, elke les probeer ik iedereen te motiveren om het uiterste uit zichzelf te halen, elke les ben ik bezig om de mensen veilig te laten bewegen en elke les wil ik mensen met een voldaan gevoel naar huis sturen.
Maak ik binnenkort ook kennis met jou? 
Liefs Mariska
Coach CrossFit Waterpoort Sneek

TIEMEN WOLTHUIZEN

Hallo, ik ben Tiemen 28 jaar en woon samen met mijn gezin in Sneek.
Hoe ik bij CrossFit Waterpoort ben gekomen? 
Ik heb 12 jaar bij de Defensie gewerkt en ben meerdere keren in aanraking geweest met Crossfit, maar als “fitness boy” dacht ik altijd dat CrossFit voor watjes was. Een aantal jaar terug heb ik, ondanks mijn vooroordelen over CrossFit, een proefles gedaan bij CrossFit Waterpoort en vanaf dat moment kom ik dagelijks in de box om te trainen en training te geven.
Mij coachings ervaring:
Eerst ben ik in de leer gegaan bij Gerson en Mariska, daarna heb ik mijn CrossFit Level 1 gehaald. Als aanvulling op mijn level 1 heb ik verschillende cursussen gedaan zoals: Scaling Course, Spot the Flaw, Dumbell Course, Lesson planning en Judges Course.
Hopelijk tot snel in de box!
Coach CrossFit Waterpoort Sneek

JILDAU HOEKSTRA

Mijn naam is Jildau, 25 jaar & ik kom uit IJlst.
Van jongs af aan heb ik altijd al veel gesport. Met die achtergrond kwam de keuze voor een baan bij de Landmacht dan ook niet als een verrassing. Inmiddels ben ik daar alweer 5 jaar werkzaam en 2 uitzendingen verder.
Toen ik in December 2019 vlak na de opening de box in stapte voor mijn eerste proefles, was ik meteen verkocht. In een WOD alles uit jezelf halen, je grenzen verleggen en elke les weer met een voldaan gevoel de box uitlopen blijft verslavend! Daar komt de sfeer, community & de goede begeleiding nog eens bij.
Maar het enthousiasme dat ik heb voor CrossFit, vind ik ook erg leuk om over te brengen op anderen. Onder begeleiding van Gerson & Mariska ben ik een jaar geleden begonnen met coaching & momenteel geef ik 2x per week les.
Ik doe dit met veel plezier in deze geweldige community!